29. července 2013 • 13:46

Liverpool se zbavil gólmana Reiny. Ani se mě nezeptali, říká posila Neapole

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Španělský gólman Pepe Reina odchází z Liverpoolu na hostování do italské Neapole. Mistr světa a dvojnásobný evropský šampion byl do druhého týmu uplynulého ročníku italské ligy zapůjčen poté, co "Reds" získali ze Sunderlandu pětadvacetiletého Belgičana Simona Mignoleta.



V děkovném dopise fanouškům Liverpoolu však Reina uvedl, že poté co nevyšel jeho přestup do Barcelony, chtěl i nadále pokračovat ve svém angažmá na Anfield Road.

"Přirozeně jsem byl zklamaný z toho, že vedení klubu souhlasilo s mým hostováním v Neapoli bez toho, aniž by mi o tom nejprve řekli. I když chápu, že ve fotbale občas musí být přijata obtížná rozhodnutí, myslel jsem si, že si zasloužím lepší jednání. Nebylo to moje rozhodnutí, ale budu ho akceptovat," uvedl.

Třicetiletý Reina, jenž před třemi roky podepsal s Liverpoolem kontrakt do roku 2016 a v jeho dresu odehrál téměř 400 zápasů, získal FA Cup a ligový pohár, teď vyhlíží obnovení spolupráce s bývalým koučem "Reds" Rafaelem Benítezem a trenérem brankářů Xavim Valerem, kteří v létě přišli právě na lavičku Neapole.

"Těším se na nové výzvy s Rafou Benítezem, kterého považuji za nejlepšího trenéra, pod kterým jsem kdy hrál, a jsem šťastný, že přestupuji z jednoho skvělého klubu do druhého," dodal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud